Star Wars Celebration 2017 összefoglaló

A 2017-es Celebrationt Orlandoban tartották meg az elmúlt hétvégén április 13 és 16 között. A 40. évforduló ünneplése és rengeteg sztár felbukkanása mellett kaptunk egy új ízelítőt az idén decemberben érkező Utolsó Jedik filmből, kiderült, hogy a Rebels animációs tv-sorozat negyedik évada lesz az utolsó és friss mozgóképes anyag mutatta be az idén november 17-én megjelenő és már egyjátékos kampánnyal is megfejelt Star Wars Battlefront II-t.


Emellett természetesen új figurák és szobrok is lelepleződtek, melyek között főleg a Hasbro mutatott be sok újdonságot. Új 6 inch-es Black Series figurák várhatóak, olyanok, mint Rey + speeder, Luke + X-34 landspeeder, Commander GreeGrand Admiral Thrawn, Tarkin, Jaina Solo és Battlefrontos Inferno Squadron pilóta, továbbá visszatér a 3.75 inch-es Vintage Collection.

A Kotobukiya is hozott új ARTFX+ szobrokat, méghozzá az Uralkodót, egy First Order Stormtroopert és Poe Dameront pilótaruhában. Ezen felül jelen volt a Bandai SH Figuarts Movie Realization szamurájosított Star Wars sorozata egy vadi új Darth Maullal, a Gentle Giant elsősorban különféle büsztökkel és természetesen a Hot Toys is megmutatta, hogy mije van.

Lejebb: képek minden mennyiségben, majdnem mindenről, amiről eddig szó volt. Lessétek meg!




























































Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....