SDCC 2017 - Új DC Essentials sorozat érkezik


A DC Collectibles-nél új szobrok, új Bombshell és Designer Series figurák voltak láthatóak, de mégis az új Essentials sorozat bejelentése volt a legmeglepőbb. Ehhez azonban előbb picit vissza kell ugranunk a 2015 elején bejelentett DC Icons vonalhoz, ami a megszokott 6.75 inch-es méret helyett 6 inch-es méretben született meg és Marvel Legends-hez hasonló artikulációt ígért.

Az Icons figurák 2015 vége óta kaphatóak, tehát még két éve sincsenek a piacon és most úgy tűnik, a sorozatot szépen lassan ki is vezetik. Persze a már bejelentett figurák meg fognak jelenni, de a DC Collectibles úgy döntött, hogy az újfent 6.75 inch-es méretű és remek artikulációval megfejelt, ámbár kevesebb kiegészítőt tartalmazó Essentials sorozattal kezdi az elejéről az egészet.

Hogy ennek a méretbeli különbség az oka, amit a 7 inch-ez szokott rajongók nem jól fogadtak, vagy egyszerűen csak nem jól fogytak az Icons figurák, arról már csak találgatni lehet. Mindenesetre az esszenciális darabok csak jövő nyárra várhatóak.



























Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....