Diamond Select Marvel Hulk Unleashed figurák összehasonlítása


A Diamond Select az Unleashed Hulk figurát Marc Silvestri vénarobbantóan részletes rajzaira alapozta és először Disney Stotre exkluzívként 2012-ban jelentette meg. Ezután bő nyolc évvel később, 2019-ben, de már nem exkluzívként, dobta ismét piacra.


Szerintem ez az egyik legjobban sikerült Hulk figura, ami valaha megjelent és ha szeretnétek tudni, hogy miben különbözik a két kiadás, akkor jó helyen jártok. Mutatom.

Akik dobozos verziókkal rendelkeznek, azoknak könnyű dolguk van, hiszen az egyiken rajta van a Disney logo, a másikon nincs.
Ha viszont doboz nélkül jutottatok hozzá nem biztos, hogy egyből könnyen beazonosítjátok őket.

Egyszerű. A különbség lényegében csak a festésben érzékelhető, a faragáson és az artikuláción nem változtattak.


Alapjában véve az új kiadás zöldje jóval fakóbb az eredeti élénkzöldjéhez képest.

Az arcok festése feltűnően más és az újabb kiadást a szem körüli fekete foltok és a vastag fekete szemöldökről lehet felismerni.

A Disney Ex három zöld színnel operál. Egy sötét alapra jön két drybrusholt világosabb. A 2019-esnél a barnás alapra egy fakóbb zöldet drybrusholtak és néhány helyen, főleg a háton egy harmadik zölddel airsbrusholtak vonalakat.



A nadrágnál is vannak eltérések, az új kiadásé például sokkal fényesebb, ami nem feltétlenül realisztikus.

Ha engem kérdeztek, az eredeti kiadás festése sokkal élénkebb és jobb, mint az új, de a faragás mindkét verziónál zseniális. Ha tehetitek, feltételül szerezzétek be valamelyiket. - Sheppard





Nektek melyik színvilág tetszik jobban?

Summary in English:

This is a quick comparison of the first release wich was a Disney Store exclusive and the second release, wich is not. The sculpt and articulation is the same, but there are obvious differences in the paint. The old one is more vibrant and reminds me of Swamp Thing for some reason. The new one is pale, the pants are shiny and it seems like there is less paint used. Still an awesome figure. Get it if you can!

Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....