A Disney és a Lucasfilm saját replikák gyártásába kezd

Darth Vader olvadt sisakja - 3500 dollár

Ha több ezer dollárba kerül egy prop replika, akkor nyilván a gyűjtők is azt szeretnék, hogy minél autentikusabb darabot helyezhessenek el a gyűjteményükbe. A Disney úgy döntött, hogy ahelyett, hogy külsős cégeknek adná ki a jogokat, inkább saját magunk gyártják le az áhított darabokat. Saját elmondásuk szerint ezek lesznek a valaha készült legpontosabban megszerkesztett és legyártott másolatok.


Az új replikák Star Wars Collectibles: Ultimate Studio Edition néven futnak és az Egyesült Királyságban a PropShop nevű cég műhelyéből kerülnek ki. Első kőrben a Star Wars: The Force Awakens replikái közül válogathatunk, melyeket közvetlenül az eredeti darabokról mintázva nagy felbontású 3D digitális szkenneléssel és modern 3D nyomtatással készítettek.

Finn Stormtrooper sisakja - 1750 dollár

Ennek megfelelően az áruk sem lesz olcsó és limitált darabszámban jelennek csak meg, ráadásul egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban. Először tehát az Ébredő Erő propjait lehet majd megvásárolni, de biztosak vagyunk benne, hogy idővel a többi film kultikus sisakjai és fegyverei is elérhetőek lesznek. [link]

Kylo Ren sisakja - 2000 dollár

Poe pilóta sisakja - 1500 dollár

Rey botja - 1250 dollár

Chewie nyílpuskája - 2500 dollár

Kylo Ren fénykardja - 1250 dollár

"Rey" fénykardja - 1250 dollár
Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....