Bezár a MattyCollector, a Super7 veszi át a MOTU-t


A Master of the Universe figurákért felelős MattyCollector minden előjel nélkül hírül adta, hogy az idei év végén bezárnak és a Super7 veszi át tőlük a vonalat. Lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben a cégnél, hiszen nem olyan rég a vezetőség is lecserélődött és Sceletor's 
Love Child is kilépett.

Hogy mit jelent ez a váltás pontosan? December 31-ig változatlanul lehet rendelni a mattycollector.com-ról és az idei előfizetéseket sem érinti a változás, sőt a mai naptól "megnyitják a páncéltermet" és minden 2014-es és 2015-ös terméket szabadon meg lehet majd vásárolni az év végéig, vagy, amíg a készletek tartanak.

A Super7 eddig a 3.75-ös MOTU és MOTUSCLE figurákért volt felelős és múlt évben az SDCC-n tartottak egy Skeletors Lair-re keresztelt különleges eseményt is, amin azért lehetett érezni, hogy ők is nagy rajongói He-Man-nek és társainak. Sőt, idén például egy VHS kazettán is megvásárolható, teljesen új részt készítettek a klasszikus rajzfilmsorozathoz, amit szintén az SDCC alkalmával vetítenek le először. Szóval remélhetőleg 2017-ben is jó kezekben lesznek a Filmation 2.0-ás figurák.

Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....