Toy Fair 2017: NECA újdonságok


A NECA több bejelentéssel is beejtette a bombát, ahogy az angol azt olyan szépen mondja. Több új 7 inch-es figurát is bemutattak, olyanokat mint a képregényes múltból merítő BATMAN & “JOKER” ALIEN 2-PACK, ami egy több mint harminc ponton mozgatható Batman figurát, valamint egy Xenomorph Jokert tartalmaz. De lesz egy Superman vs. Alien es egy páncélos Batman vs. Predator 2-pack is. Megjelenés júliusban.







A további meglepetések között egy 30. évfordulós, két 7 inch-es figurából álló Evil Dead II Ash vs Evil Ed box set is felbukkant. A több cserélhető fejet és kiegészítőt is tartalmazó csomag idén júniusra várható.



Az 1/4-es figurák után vágyakozók sem panaszkodhatnak. A nézelődők megleshették a korábban már bejelentett 1/4-es Terminator T-800-at és jelen voltak a brutálisan jól sikerült filmes Teknőcök a kilencvenes évekből. Akadt egy új Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors Freddy is, de az igazán nagy port az 1/4-es Daredevil, a filmes Doctor Strange és a Civil War Captain America figurák kavarták. Ezekre senki sem számított.





















....és, hogy mi van az első képen látható Homecoming filmes Pókemberrel? Ő is érkezik valamikor 1/4-es méretarányban, de a NECA egyelőre csak ennyit árult el.

Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....