Első képeken az új He-Man MOTU Masterverse figurák

Végre! Pár kép a tavaly bejelentett új figurákról és...hát...igen. Nade előbb az idén debütáló Netflix sorozatokról ejtenék pár szót, melyek közül az egyik egy CG animációs történet lesz inkább gyerekeknek, a másik pedig Masters of the Universe: Revelation néven fog futni. Ezt egyébként maga Kevin Smith írja és rendezi és a régi Filmation rajzfilmhez kapcsolódik.

A két új sorozathoz kapunk tehát a két új vonalat is, melyek figuráira vethetünk most néhány alacsony felbontású pillantást.

He-Man és Battle Cat. Gyerekeknek, érthetően eltúlzott arányokkal. Többet kell látni belőle, hogy tiszta képet kaphassunk, de Battle Cat már most úgy néz ki, mint egy Michael Bay Transformer.

Az izgalmasabb Revelations vonal, szuper artikulált figurái. Az arányok itt is érdekesek, de a pinless ízületek rögtön feltűntek, ami pozitívum. Nem értem viszont Skeletor pofonosztó kézfejét, valamint abban is biztos vagyok, hogy He-Man kardja túl hosszú ehhez az egykezes markolathoz. Szerintem Battlecat és Evil-Lyn néz ki a legjobban, bár a gonosz varázslónő valahogy egyáltalán nem tűnik Evilnek. Meglátjuk.

Az Origins-szal együtt három stílusban vásárolhatunk majd figurákat a mesterek univerzumából és ez csak jó lehet.


Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....