Denuo Novo: a NECA és Rubies prémium Star Wars kellékei

Itt egy érdekes hír a filmes kellékek világából. Biztosan hallottatok az Anovos cégről, mely többek között Star Wars, Star Trek, Battlestar Galactica, valamint Ghostbusters replikák készítésével foglalkozott.

Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy a cégnek több feljelentéssel és perrel kell számolnia, ugyanis több esetben átverte a vásárlókat és nem szállította le a megvásárolt terméket. Az internet tele van infókkal ez ügyben, rengetegen ragadtak billentyűzetet, hogy harcoljanak az igazukért.

Nem, sajnos ez nem a vírushelyzet hozománya, 2014-2016-ra visszamenőleg akadtak már problémák a céggel. Valahogy ebben a replika bizniszben valaki mindig túl sokat akar markolni. Csoda, hogy az EFX céget még nem perelték be a saját halogatásaik miatt.

De a drámát félretéve, nem hivatalosan a NECA és a Rubies (jelmezgyártó cég) együttes erővel vette át a Star Wars sisakokat az Anovos-tól. Azért nem hivatalosan, mert az új cég neve Denuo Novo, ami valljuk be nagyon hasonlít az Anovos-ra, mind alakban, mind jelentésben.

Az aranyárban mért sisakokat szeptembertől szállítják.


Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....