Diamond Select G.I. JOE Baroness szobor: kevesebb műanyag ugyanannyi pénzért

Nagy erőkkel várom a hamarosan megjelenő Bárónő szobor érkezését, de figyelmes lettem valamire, ami tökéletes példája a gyártók "Fenntartjuk a jogot a változtatásra." megjegyzéseinek....bár itt még csak fel sem hívták rá a figyelmet.

A 9 inch-es (23 cm) PVC szobrot 2022 májusában jelentették be és eredetileg október végére ígértek a megjelenését. Csúszott pár hónapot, amit nem kizárt, hogy a képeken látható változtatás okozott. Észrevettétek, hogy mi az?

Az első képen Baroness lábainál még egy Cobra B.A.T. maradványai hevernek. A fenti kép már az aktuális friss kép, amit a Diamond Select hivatalos online shopjából mentettem le és nyoma sincs a B.A.T.-nek. Emellett feltűnik még, hogy a szemüvege sem olyan vékony, mint a bejelentéshez mellékelt képeken.

A Destro szobruk 50 dollárért hasonló mennyiségű műanyaggal rendelkezik, a Snake-Eyes szobruk pedig szintén 50 dollárért még többel. Az a pórul járt Cobra droid sokat dobott az összképen, az ár jelen esetben azonban a nem kevés műanyag eltávolítása után is 60 dollár maradt. Kár érte.

Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....