McFarlane Toys Spawn on Throne Deluxe custom figura egyedi festéssel

Az eredeti trónos Spawn, avagy simán csak Spawn VII 2002-ben jelent meg. Akkor a trón sokkal jobb festést kapott, amit ezen az amúgy remek darabon is látni szerettem volna.



Nem vitás, hogy az új trónon sokkal több a részlet, de minden nagyon egybeolvad. Mindemellett azt sem szerettem volna, ha a trón színei túlságosan erősek lesznek és elveszik a fókuszt az antihősről, ezért kicsit nyomottabb palettával dolgoztam, kivétel a fémes színek. A végén az egész kapott egy fényes lakkréteget, hogy úgy nézzen ki, mintha nyálkás és nedves lenne. A figura is részesült némi upgrade-ben, elforgatható combokat és jobb bordaív artikulációt kapott, hogy természetesebben tudjon ülni, továbbá egy fekete bemosással is megkínáltam.

English: The throne has great detail, but it was screaming for a better paint job. I was going for more muted colors, because I didn't want anything too bright to distract from the figure. The metals still pop a bit. Then I finished it off with a shiny clear coat to make everything seem slimy and wet. The figure also got new thigh cuts and a better diaphragm crunch to pose and sit better and I also gave him a black wash. The only thing missing now is a skull in his hand.























Főoldal

Articulated Comic Book Art

Kövess minket a Facebookon!

Közben, a 4 inch-es zónában....